Skip to main content

Health Sciences 2020 Workshop Series: Library Guides

This page lists health sciences workshops being offered by Xan Goodman, Health Sciences Librarian.

Xan Goodman Workshop Schedule

Health Sciences Workshops

 2020 Workshop Series

*Virtual Workshops 

Wednesday, March 18, 2020

DynaMed for Nursing & Allied Health

 

 

Friday, March 27, 2020

11AM-12PM (60 mins) CINAHL for Nursing & Allied Health

 

 

Wednesday, April 15, 2020

10AM-10:45AM (45 mins) ​

Vendor sponsored webinar featuring Health and Psychosocial Instruments (HaPi)

Recording available upon request. Contact Xan Goodman at xan.goodman@unlv.edu

 

 

Monday, May 18, 2020

12:00PM-1PM (60 mins)

Primal Pictures - Anatomy.tv Training Webinar

Recording available upon request. Contact Xan Goodman at xan.goodman@unlv.edu

 

Wednesday, June 3, 2020

10:30AM-11:30AM (60 mins)

Vendor sponsored webinar featuring ​Qinsight

Recording available upon request. Contact Xan Goodman at xan.goodman@unlv.edu

 

 

Thursday, June 25, 2020

PubMed Basics Webinar #1

10:30AM-11:15AM (45 mins)

Training webinar with Aidy Weeks & Xan Goodman

Register

 

Thursday, July 1, 2020

Tools for Literature Review Webinar

1:30PM-2:30PM (60 mins)

Training webinar with Xan Goodman

Register

 

Tuesday, July 7, 2020

Embase Webinar

1:00PM-2:00PM (60 mins)

Training webinar with Embase vendor

Register

 

 

Wednesday, July 29, 2020

PubMed Basics Webinar #2

2:00PM-2:45PM (45 mins)

Training webinar with Aidy Weeks & Xan Goodman

Register

 

Wednesday, September 30, 2020

APA 7th edition Demystified

4:30PM-5:30PM (60 mins)

Training webinar for PBH 205 with Xan Goodman

A link to the webinar will be sent 24 hours before the workshop begins. 

Register

 

Wednesday, October 7, 2020

Deconstructiong a topic to search effectively

4:30PM-5:30PM (60 mins)

Training webinar for PBH 205 with Xan Goodman

A link to the webinar will be sent 24 hours before the workshop begins. 

Register

 

Tuesday, October 20, 2020

APA 7th edition Demystified

1:15PM-2:15PM (60 mins)

Training webinar for PBH 205 with Xan Goodman

A link to the webinar will be sent 24 hours before the workshop begins. 

Register

 

Wednesday, October 21, 2020

Advanced PubMed Webinar

2:00PM-2:45PM (45 mins)

Training webinar with Aidy Weeks & Xan Goodman

A link to the webinar will be sent 24 hours before the workshop begins. 

Register

 

Wednesday November 4, 2020

Deconstructiong a topic to search effectively

4:30PM-5:30PM (60 mins)

Training webinar for PBH 205 with Xan Goodman

A link to the webinar will be sent 24 hours before the workshop begins. 

Register

 

© University of Nevada Las Vegas